Over Lizet Beek

Onder het mom van minder denken, meer doen is Lizet in 2015 begonnen met het opzetten van haar stationery webshop. Twee jaar hiervoor liep ze op de Flavourites Live beurs en toen dacht ze al; dit wil ik ook! Ze is begonnen met wat kaartontwerpen die door een aantal webshops werden verkocht, om vervolgens steeds meer leuke dingen te gaan ontwerpen.

Wie is Lizet?
Ze woont samen met haar vriend Robin, hun Franse Bulldog Diesel en labrador Malu in Enschede. ze heeft de opleidingen SPW3 & Grafisch Vormgeving gedaan en daarna is ze in 2010 haar eigen bedrijf begonnen; Lizet Beek Photography & Graphic Design.

Tijdens haar opleiding voor grafisch vormgever kwam ze erachter dat ze fotograferen geweldig vindt en is na de opleiding gelijk voor zichzelf begonnen. In het begin heeft ze ook een tijdje bij een buitenschoolse opvang gewerkt, maar inmiddels is ze al een hele tijd fulltime zelfstandig onderneemster. Ze heeft erg afwisselend werk en daar is ze heel erg blij mee.

Verwen een speciaal iemand (of gewoon jezelf!) met de producten van Lizet Beek. Ga naar onze small gifts collectie om ze te bekijken.

Heb je weinig tijd of inspiratie voor een cadeau? Geen probleem! Bekijk onze luxe kant-en-klare cadeaus (inclusief GRATIS verzending!), speciaal voor jou samengesteld als het ultieme cadeau om iemand te geven:

Sorteer op
 • Brievenbuskado: Enjoy Your Birthday
  Brievenbuskado: Enjoy Your Birthday

  De perfecte mix van goodies voor een verjaardag, een bedankje of gewoon zomaar! Een eenvoudige manier om een klein gebaar te sturen.

  In deze box:

  ∙ Notitieboekje - Hardcover notitieboekje met blanco pagina's. Makkelijk mee te…

  € 24,95
 • Me Time Gift Box
  Me Time Gift Box

  Een momentje voor jezelf

  Deze luxe verwenbox is gevuld met heerlijke producten die je uitnodigen om even een momentje voor jezelf te nemen. Dit cadeau is erg leuk om als bedankje te geven aan je bruidsmeisjes of de getuigen van…

  € 34,95
© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel