Over ons

Welkom bij Ongewoon Kado, waar we met plezier een vleugje bijzonderheid toevoegen aan het alledaagse. In een wereld die altijd in beweging is, kan het een uitdaging zijn om de tijd te vinden voor het perfecte cadeau. Daar komen wij in beeld.

Onze missie is simpel: we brengen geschenken die niet alleen vreugde brengen, maar ook een verhaal vertellen. Wat maakt ons bijzonder?

Uniek en Hoogwaardig
Onze passie ligt in het vinden van geschenken die net dat beetje anders zijn. Daarom bieden wij een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke, hoogwaardige en ethisch verantwoorde producten.

Natuurlijke Schoonheid
Al onze beauty geschenken worden vervaardigd met natuurlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest.

Kleine Bedrijven, Groot Hart
We zijn ook trots om kleine ondernemingen te ondersteunen, omdat we geloven dat zij de ware schatten van creativiteit en ambachtelijkheid bezitten.

Prachtige Presentatie
Elk geschenk dat je bij ons vindt, wordt met zorg en aandacht samengesteld. Onze cadeauboxen worden prachtig en netjes gepresenteerd, zodat je het cadeau met trots kunt overhandigen of kunt laten opsturen.

Samen maken we de wereld een beetje vrolijker, een geschenk tegelijk.

Hartelijke groeten,
Het Team van Ongewoon Kado


Even voorstellen...                      

Hallo, ik ben Sandra Katsman, de creatieve geest achter Ongewoon Kado. Mijn avontuur begon in 2017 toen ik op zoek was naar een uniek kraamcadeau voor een goede vriendin. Ik wilde iets bijzonders vinden, maar kwam telkens dezelfde standaard cadeaus tegen.

Na uitgebreid speurwerk op internet ontdekte ik kleine bedrijven die prachtige en onderscheidende producten maken. Het samengestelde cadeau viel enorm in de smaak en haar dochtertje heeft er lange tijd veel plezier van gehad.

Na verloop van tijd besefte ik dat er meer drukke moeders waren die interesse hadden in dergelijke unieke geschenken, maar simpelweg niet de tijd hadden om alle winkels af te struinen of urenlang online te zoeken. Dit was het moment waarop het idee voor Ongewoon Kado werd geboren. In 2019 besloot ik om dit idee officieel tot leven te brengen.


Ontmoet de Makers

Waar passie en ambacht samenkomen om jou een unieke ervaring te bieden. Onze toewijding aan werken met ambachtelijke leveranciers en het gebruik van natuurlijke producten is wat ons drijft. Elk product heeft zijn eigen unieke verhaal, te ontdekken via de links op onze productpagina's. Hiermee verbinden we jou rechtstreeks met de makers, hun passie en de gebruikte natuurlijke ingrediënten, waardoor een diepgaande ervaring ontstaat die de grenzen van het product overstijgt.


Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten, exclusieve aanbiedingen en creatieve cadeau-ideeën? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Mis nooit meer een kans om het perfecte cadeau te ontdekken!


Shop kado's

 

© 2019 - 2024 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel