Over Reline Design

Een paar jaar geleden liepen Karina en haar man door een supermarkt in Riga (Estland) en dachten: "Waarom kunnen we zelf geen coole t-shirts maken?"

In die tijd gingen ze naar huis en zochten informatie op. Ze probeerden ook veel uit, Het was best lastig om t-shirts van goede kwaliteit te vinden. Daardoor mislukten een aantal prints. Zo leerden zij gaandeweg. 

Ze gingen in het eerste instantie met kunstenaars samenwerken die ontwerpen gingen tekenen voor hun producten. Later gingen ze zelf ontwerpen maken. Ze merkten dat deze erg populair werden. Inmiddels ontwerpen ze alle producten zelf. En hun "kleine helpers" waren er elk moment om ze te inspireren.

Revolutionaire techniek
De rompertjes van Reline Design worden gemaakt door middel van DTG printing (Direct-To-Garment printing). Dit houdt in dat er direct op het textiel geprint wordt. 

DTG bedrukking is één van de meest geavanceerde methoden van full colour textielbedrukking. Inkten op waterbasis worden direct op de stof "geprint", waardoor de indruk ontstaat dat de print letterlijk in de vezels van de stof is geëtst. De print scheurt of vervaagt niet en gaat lang mee.

Shop onze collecties:

 

© 2019 - 2024 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel