De Nunspeetse ondernemer, Marsha, is één van de grootste theeliefhebbers van de Veluwe! Een aantal jaar geleden kwam ze erachter dat er weinig pure thee (zonder toegevoegde aroma’s of suikers) verkrijgbaar was. Hierdoor is ze zich verder in thee gaan verdiepen en heeft ze een opleiding tot Theesommelier gevolgd. Haar inspiratie voor haar theemixen komt van één van de grootste natuurgebieden van Nederland: de Veluwe. 

Marsha bedenkt zelf de theecombinaties en laten deze mixen bij een biologische gecertificeerde theeleverancier in Duitsland. Daar is het aanbod van biologische kruiden namelijk veel groter. De biologische kruiden zelf worden niet in Duitsland verbouwd. Zo komt bv. de rooibos van de Roses are Pink theemix uit Zuid-Afrika. 

Deze biologische theeleverancier is aangesloten bij Ethical Tea Partnership, een organisatie waar bedrijven samenwerken aan goede omstandigheden voor mens en natuur tijdens het produceren van thee. 

De theemixen van Theesmakerij zijn nu te koop bij een aantal van onze giftboxen:

Sorteer op
  • Roses are Pink
    Roses are Pink

    When you can't find the sunshine, be the sunshine!

    Ken je iemand die in deze tijd wel wat opvrolijking kan gebruiken? Stuur ze deze super-de-luxe brievenbuskado om een glimlach op hun gezicht te toveren en ze te laten zien dat je…

    € 20,75
© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel