Over Patrick Hartog Design

Patrick Hartog is een Nederlandse ontwerper uit Rotterdam. Als licht- en productontwerper streeft hij naar eigentijdse, elegante ontwerpen met een Nederlandse speelsheid. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, elegante kleuren en esthetische vormen creërt hij een ontspannen sfeer of maakt hij elke omgeving uniek.

Hij gelooft in echt vakmanschap, het soort dat begint bij de grondstof en het leggen van je handen in klei. Hij gelooft dat je om de hoek uniek talent kunt vinden, daarom werkt hij samen met lokale fabrikanten om nieuwe producten te realiseren.

Patrick Hartog studeerde industrieel ontwerp in Delft en Den Haag en studeerde af bij ontwerpbureau Richard Hutten in Rotterdam. Na zijn afstuderen werkte hij in verschillende industriële ontwerpbureaus in Nederland voordat hij zijn eigen studio begon.

De 'Lozenge' mokken 
Deze mokken zijn een goede voorbeeld van ‘Dutch Design’: minimalistisch, innovatief en experimenteel. Door middel van een 3D ontwerp op de computer zijn de mallen geprint met een 3D printer en vervolgens gevuld met porselein. De wiskundige ruit op de mokken, lozenge genaamd, heeft een brede historie in keramiek en glas. Met deze handgemaakte mokken laat Patrick Hartog een uniek staaltje vakmanschap zien.

Shop onze collecties:

© 2019 - 2024 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel