HUN VERHAAL
De eerste kaart van MUS en BLOEM is onstaan vanuit een persoonlijke behoefte. Oprichtster, Caroline, zocht een geboortekaart voor haar new born welke aansloot bij haar smaak en stijl: minimal, tijdloos, stijlvol en toch anders, en van goede kwaliteit. Gezien het aanbod destijds is ze zelf gaan ontwerpen. Dezelfde behoefte zag ze bij het aanbod aan wenskaarten, waardoor ze gewoon is gestart met verkopen, met ontzettend leuke reacties tot gevolg! 

Caroline haalt haar inspiratie uit maatschappelijke trends, maar ook door te kijken naar kunst, mode en interieur. Gezien haar achtergrond als Jewellery Designer voor een internationaal merk zie je het luxegevoel her en der terug. 

Het filosofie van MUS en BLOEM is door bepaalde ontwerpen, kwaliteit en concepten te bedenken. Ze wilt graag mensen op ideëen brengen hoe ze langer, of anders, van de kaarten kunnen genieten. Dit doet ze door middel van sfeerbeeld en stylingtips op social media: de doelgroep inspireert haar dus, maar andersom hopelijk ook!  

De wenskaarten van MUS en BLOEM zijn bij alle giftboxen verkrijgbaar. Wil je liever een wenskaart los bestellen? Laat het ons dan weten!

© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel