Hun verhaal
Møre Natural, bestaat uit Vincent en Manisha. In 2019 zijn ze begonnen met hun bedrijf nadat zij merkten dat ze op zoek waren naar meer pure en eerlijke producten.

Huidaandoeningen komen in beide van hun families voor. Vaak zijn huidverzorgingsproducten bewerkt en zitten ze vol conserveringsmiddelen. Zij gingen terug naar de basis. Met producten op basis van enkel grondstoffen hebben zij een lijn ontwikkeld die voor de meest gevoelige huid heel fijn is.

Op een vakantie in India, waar ook de roots van Manisha liggen, zijn zij geïnspireerd geraakt door de creatieve manier waarop er daar wordt omgegaan met het plasticprobleem. Hoewel er nog veel te verbeteren valt zagen zij mooie ontwikkelingen die hun inspireerden hun verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken.

Ze houden van natuur, van groen, van duurzaam en eerlijk. Zij raken geïnspireerd door goede verhalen. Zo wordt hun sheaboter gemaakt door een groep vrouwen in Afrika die volledig zelfvoorzienend is geworden. Door middle men in het verkoopproces uit te sluiten is ervoor gezorgd dat de vrouwen het meeste van de winst terugzien. Dit resulteert in sterkere communities en persoonlijke groei.

De filosofie van Møre Natural is om je terug naar de basis te nemen. Hun producten bevatten geen onnodige toevoegingen, chemicaliën of agressieve sulfaten. Zij geven om je huid en bieden producten aan die je doen stralen.

Verwen een speciaal iemand met de producten van Møre Natural! Deze zijn nu te koop in de volgende giftboxen:

Sorteer op
  • Spa Day
    Spa Day

    Een verwendagje thuis

    Een heerlijke box om een vriendin, zus, tante, moeder te verwennen met een dagje spa @home. Een ideaal kado voor verjaardagen, Moederdag, of als bedankje. Óók heel leuk om iemand beterschap te wensen of…

    € 46,95
© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel