HUN VERHAAL
Møre Natural, bestaat uit Vincent en Manisha. In het voorjaar van 2019 zijn ze begonnen met ons bedrijf nadat zij merkten dat ze op zoek waren naar meer pure en eerlijke producten. Huidaandoeningen komen in beide van hun families voor. Vaak zijn huidverzorgingsproducten bewerkt en zitten ze vol conserveringsmiddelen. Zij gingen terug naar de basis. Met producten op basis van enkel grondstoffen hebben zij een lijn ontwikkeld die voor de meest gevoelige huid heel fijn is.

Op een vakantie in India, waar ook de roots van Manisha liggen, zijn zij geïnspireerd geraakt door de creatieve manier waarop er daar wordt omgegaan met het plasticprobleem. Hoewel er nog veel te verbeteren valt zagen wij mooie ontwikkelingen die ons inspireerden onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken.


Ze houden van natuur, van groen, van duurzaam en eerlijk. Zij raken geïnspireerd door goede verhalen. Zo wordt hun sheaboter gemaakt door een groep vrouwen in Afrika die volledig zelfvoorzienend is geworden. Door middle men in het verkoopproces uit te sluiten is ervoor gezorgd dat de vrouwen het meeste van de winst terugzien. Dit resulteert in sterkere communities en persoonlijke groei.

De filosofie van Møre Natural is om je terug naar de basis te nemen. Hun producten bevatten geen onnodige toevoegingen, chemicaliën of agressieve sulfaten. Zij geven om je huid en bieden producten aan die je doen stralen.

  

© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel