Ons verhaal

Als drukke vrouwen hebben we soms 1000 dingen tegelijk aan ons hoofd en kunnen we een to-do-lijst hebben waar geen einde aan komt! Veel ballen in de lucht houden is een tweede natuur voor ons geworden, maar soms kan het ook heerlijk zijn om even een break te nemen en een deel van die to-do-lijst aan iemand anders over te laten. Daar komt Ongewoon Kado om de hoek kijken!

Waar we voor staan
Over elke giftbox is nagedacht, we stellen onze dozen samen met de grootst mogelijke zorg en met oog voor detail. We hebben hoge kwaliteitseisen voor de producten die we selecteren. We werken graag samen met zelfstandige ondernemers en bij elke giftbox wordt hun unieke verhaal toegevoegd. We houden van duurzame producten die niet getest zijn op dieren. Bovendien is ons verpakkingsmateriaal 100% recyclebaar en vrij van plastic.

Goede doelen
Ongewoon Kado is een ethisch bedrijf dat geeft om mensen. Vooral hulp aan kinderen waardoor ze weer kind kunnen zijn en een betere toekomst hebben, ligt ons na aan het hart. Daarom hebben we ‘Gifts for Good’ opgezet. Hiermee kunnen we onze favoriete goede doelen ondersteunen en de wereld een klein beetje mooier maken. Lees meer over Gifts for Good.

We hopen dat je net zoveel geniet van onze website en van onze giftboxen als wij van het samenstellen en maken ervan!

Sandra Katsman-White
Ongewoon Kado

 

© 2019 - 2021 Ongewoon Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel